Dostava

BRZA I POUZDANA DOSTAVA

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Bahun ribolovni centar ima ugovorenu dostavu sa dostavnom službom HP Express. Za naručenu robu vrijednosti do 299.00kn dostava se naplaćuje 30.00kn.  Ukoliko se radi o iznosu narudžbe iznad 300.00 kn dostava je na naš trošak, te kupac plaća samo iznos narudžbe. Nakon što je paket preuzet od strane kurirske službe Kupac će biti obaviješten na e-mail. U e-mailu će biti naveden “Kod paketa” te status istog možete provjeriti na stranici kurirske službe: HP Express
Status Vašeg paketa možete provjeriti na poslovnom broju telefona:  HP Express  072 302 304

Ostali Uvjeti Dostave

– Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
– Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
– Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
– Dostavna služba je obavezna paket samo jednom dovesti na adresu preuzimanja. U slučaju da primatelj nije na adresi, kurir je dužan nazvati primatelja na kontakt broj telefona, a ako ne može dobiti primatelja na kontakt telefon dužan je ostaviti poruku sa informacijama gdje primatelj može preuzeti paket.

 Cjenik dostave robe za RH

TEŽINA CIJENA
1 – 5kg 35.00kn  (cijena bez PDV-A)
5 – 10kg 40.00kn  (cijena bez PDV-A)
10 – 20kg 50,00 kn  (cijena bez PDV-A)
20 – 50kg 70,00 kn  (cijena bez PDV-A)